Res och upplev Sverige

Från 47 arrangörer som vill visa dig Sverige

Populära Sverigeresor med Abramssons Buss AB

Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Jokkmokks Marknad 2024
Med sina 1500 meter av marknadsstånd, kan  Jokkmokks marknad  erbjuda ett stort utbud av lokalt och småskaligt mathantverk, kläder, hantverk, skinnprodukter och mycket mer. Den samiska kulturen visas stolt upp i ett makalöst vintervackert landskap.
1 resa 3 februari 2024
Mittrevyn
V älkommen att uppleva en av Sveriges bästa revyer med fyra SM-Guld sedan 2019. Det färskaste av dem alla är årets: Träna med Jens vann guld i kategorin Monolog vid revy-SM i Oskarshamn i augusti 2023.  I årets föreställning stretchar Jens på gränserna tillsammans med resten av ensemblen och bandet. Skarp satir, sång, musik och skratt i kubik. Vi ses i salongen!
2 resor nästa avresa 6 januari 2024
Skaffa mig en Tenor Gnistan Örnsköldsvik
Handlingen ”Skaffa mig en Tenor” dråpliga händelserna tilldrar sig i sviten på Öviks största hotell. Som vanligt kan vi utlova ett par roliga timmar tillsammans med teaterspegeln på Gnistan.
1 resa 24 februari 2024
Änglagård Musikal & en Stockholms Helg
Trefaldigt Guldbagge-belönad och över en miljon biobesökare. Nu blir Änglagård musikal. I huvudrollerna bl.a. Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Tuva B Larsen och Lindy Larsson.  Följ med på en helg i Stockholm, där du får uppleva denna fantastiska musikal. Med musik som du sent kan glömma. 
1 resa 22 mars 2024
Moulin Rouge med en Helg i Stockholm
22 år efter världspremiären av Baz Luhrmanns Oscarsbelönade film MOULIN ROUGE!, kommer äntligen non-replica-versionen av musikalen till Sverige efter originalproduktionens succé på Broadway och West End. Följ med på en oförglömlig musikal och en helg i Stockholm. 
1 resa 22 mars 2024
- Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top