Res och upplev Sverige

Från 48 arrangörer som vill visa dig Sverige

Populära Sverigeresor med Belton Travel AB / Kristianstad Buss AB

Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Stockholmsweekend - Änglagård
Hyllade filmklassikern blir musikal! -Häng med på en nostalgisk Stockholmsweekend där vi bor mitt i city på Clarion Hotel Amaranten  Ett modernt, fräscht hotell med hög mysfaktor, utsökt mat, närhet till de stora shoppingmöjligheterna och med alla sevärdheter på bekvämt avstånd.    Änglagård Höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande före-ställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång! Musikalen Änglagård med Tommy Körberg & Helen Sjöholm är skriven av Fredrik Kempe, Edward af Sillén och Daniel Réhn är baserad på Colin Nutleys film Änglagård. Föreställningen varar i 2 timmar och 50 minuter, inklusive 25 minuters paus. *OBS! Från och med september 2024 ersätts Helen Sjöholm av Bromöllabördiga Sanna Nielsen!
2 resor nästa avresa 27 september
Malmö Opera -Joyride the Musical
Joyride the Musical är en nyskriven feelgood-musikal med musik av legendariska popduon Roxette med världspremiär på Malmö Opera i september 2024. En oförglömlig bergochdalbana full av glädje, humor, storslagna nummer, upptempolåtar och powerballader. Joyride The Musical Duon Roxette, Marie Fredriksson och Per Gessle, har sålt över 80 miljoner album. Låtar som Listen To Your Heart, It Must Have Been Love och The Look har toppat listor världen över. Nu ligger de till grund för en musikal, där handlingen är baserad på den engelska succéförfattaren Jane Fallons relationskomedi ”Got You Back!” Med enastående sångare, dansare, episk scenografi och video-projektioner, bygger den engelska stjärnregissören Guy Unsworth och scenografen David Woodhead upp en värld inspirerad av Roxettes ikoniska musikvideor och 90-talets modescen.  Handling Musikalen handlar om ett triangel-drama med två bedragna kvinnor som ingår i en pakt mot mannen som bedragit dem. De vill göra livet svårt för honom men blir det så som de tänkt sig? Musikalen består av underhållning med sångare, dansare och en fantastisk scenografi i enastående miljö. Upphovspersoner MUSIK & SÅNGTEXTER Per Gessle MANUS Klas Abrahamsson BEARBETNING Guy Unsworth MUSIKALISKT ANSVARIG Joakim Hallin.  Läs mer på: www.malmoopera.se   *Med reservation för tryckfel & ändringar!
2 resor nästa avresa 5 oktober
Göta Kanal -Stora Kanalturen
Livet ska levas i 5 knop. Följ med och upplev en riktig klassiker - Göta Kanal, från Töreboda till Sjötorp med M/S Bellevue, genom hela 16 slussar.  Ett minne för livet!
2 resor nästa avresa 22 juli
Gotland - Solens och vindarnas ö
Gotland är ett attraktivt resmål tack vare sin vackra och variationsrika natur. Lummiga lövängar, otrolig blomsterprakt, intressanta gamla gårdar, fornminnen och fiskelägen.      
2 resor nästa avresa 28 maj
Världsarvet Höga Kusten
Följ med på en resa till världens högsta kustlinje. Den unika naturen som formats under cirka 20 000 år är full av skogbeklädda berg som en gång var små öar. Här finns otaliga sevärdheter som kan nås från vårt hotell i Örnsköldsvik.
1 resa 4 augusti
Korvfabrikören –Vallarna
I sommar lyfter vi Vallarnas friluftsteater till helt nya höjder! Årets föreställning utspelar sig nämligen på femte våningen, där Korvfabrikör Julius Augustsson (Claes Malmberg) regerar på sin flådiga takterrass, intill Augustssons Korvfabrik –En riktig pangbuskis som inte spar på krutet! Lunchen avnjuter vi på fantastiska Falkenberg Strandbad.     Revyn – KORVFABRIKÖREN Kalaset blir en rörig cirkus där vi får njuta av Claes Malmberg som den frodige, törstige och mestadels stressade & pressade korvfabrikören Julius. Jojje Jönsson som den förvirrade, något långsamme och lätt senile kamrer Lundström. Jeanette Capocci som den munviga hushållerskan Berta som alltid har en syrlig replik och en bra lösning nära till hands. Mikael Riesebeck som den fumlige, maskintokige och så småningom neddrogade förmannen Bergman. Vi ser Jessica Heribertsson som Julius livsnjutande men ack så bestämda hustru Tuttan. Vi kommer få njuta av en ljuvlig komikerduo då Linnea Lexfors & Jennie Rosengren gör dom lika lika som olika döttrarna Nora och Ditte. Lägg där till Pär Nymark som en misstänksam men lika avsvimmad militär vid namn Major Håård. Och den smygande, extremt otursförföljde korvrecept-spionen Rutger spelad av Annika Anderssons son Alexander Korenado. Vilket jädra gäng – klart som korvspad! Med en ensemble av fantastiska skådespelare under manus & regi av Niklas Holtne blir det en sommarföreställning full av skratt, galenskap, oväntade vändningar och överraskningar. Njut av en spektakulär buskisshow på Vallarna, komplett med explosiva finaler och hisnande stunts. Det här är en pang-buskis som definitivt inte sparar på krutet! Och sist men inte minst, publiken måste lova att inte avslöja den topphemliga ingrediensen i korven...
2 resor nästa avresa 21 juli
Fredriksdalsteatern -Nötter
Välkommen till sommarens skrattfest i Helsingborg! Revyn NÖTTER utspelar sig på den strängt vegetariska & ekologiska kursgården Kruskagården som kämpar för sin överlevnad i en svår ekonomisk tid. Kursgården är minst sagt haltande & kunderna oförstående och, med rätta, krävande. Mitt i allt uppstår stora förvecklingar och ett ödesdigert missförstånd kring livsviktig information skapar total förvirring. Att det är kort om personal, en barsk VD och en tidigare utmattad hovmästare med i bilden, gör inte saken lättare för Kruskagårdens ägare. Nu hänger verksamhetens överlevad på en enda kund som arrangerar en prestigefylld konferens med prominenta gäster på temat ”framtidens mat”.  Ensemble Babben Larsson, Sanna Persson Halapi, Nils Dernevik, Hans Christian Thulin, Simon Garshasebi, Siw Erixon, Daniel Träff & Susanne Karlsson. NÖTTER är en nyskriven fars av Adde Malmberg.  Teaterförlag: Nordiska Aps  
2 resor nästa avresa 13 juli
Kalmar & Öland
Häng med till Krusenstiernska Teatern i Kalmar och se Robert Gustafsson & Ola Forssmed i en fartfylld komedi av mästaren Ray Cooney. Vi bor på charmiga Kalmar Slottshotell & strosar runt i Borgholm på Öland innan vi åker hem.   Revyn Robert Gustafsson är tillbaka på Krusenstiernska teaterns sommarscen i en fartfylld komedi av mästaren Ray Cooney. Föreställningen utspelar sig i slutet på 50-talet på ett gods i utkanten av Kalmar där det bor en förmögen affärsman (Lars Väringer) som har utlovat ett större arv till en f.d. kollegas son (Robert Gustafsson). Tillsammans med sin finurliga följeslagare (Ola Forssmed) dyker vännerna upp på godset mitt i förberedelserna till en stundande födelsedagsfest för att inkassera det utlovade arvet som betalas ut på ett villkor; att endast en levande släkting finns i livet. Snabbt framgår det för publiken att det finns långt fler än en arvinge och de klassiska farsförväxlingarna är i gång. Den enastående ensemblen består av Robert Gustafsson, Ola Forssmed, Carina Lidbom, Lars Väringer, Anton Lundqvist, Linda Olsson, Per Svensson, Martina Sundén samt Martin Rydell.
2 resor nästa avresa 28 juni
Eksjö International Tattoo
Internationella toner med militära förtecken. Har du aldrig upplevt ett äkta Tattoo så är det dags nu. –En pampig, färgstark och spektakulär show i hjärtat av trästaden Eksjö. Eksjö International Tattoo 2024 Eksjö internationell Tattoo är en otroligt pampig, färgstark och spektakulär show i hjärtat av trästaden Eksjö. Det marscherar orkestrar från olika delar av världen in på kullerstenarna i Eksjö. -Mitt i staden med arenan omgiven av husen från 1500-talet. Evenemanget har ett starkt och väletablerat varumärke och genomförs för trettonde gången sedan 1989. I år är det endast i Eksjö som denna show utförs i Sverige.  Sju orkestrar med cirka 400 artister kommer att uppträda. Kvalitén på föreställningen kommer att överträffa alla tidigare föreställningar. Arenan rymmer cirka 2000 sittplatser och fylls av publik från när och fjärran.     
2 resor nästa avresa 25 juli
Glaskonst & lunch i Kosta
En upplevelse utöver det vanliga där vi får en inblick i glasblåsarnas värld på riktigt nära håll inne i hyttan. Vi njuter av glaskonst, god mat, shopping, ja – & av livet såklart!  
1 resa 17 augusti
- Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top