Res och upplev Sverige

Från 47 arrangörer som vill visa dig Sverige

Populära Sverigeresor med Blåklintsbuss AB

Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Ullared Shopping
BUSSRESA TUR & RETUR. UPPLEV SVERIGES BÄSTA SHOPPING. Ta bussen till Sveriges bästa resmål för shopping i Gekås Ullared med Blåklintsbuss. I höst och vintermörkret när våren känns som allra längst bort finns vi där för att ta dig till Sveriges roligaste och populäraste varuhus. Sätt lite guldkant på vardagen och fynda på Gekås i Ullared, ett av Sveriges populäraste besöksmål. Med oss kan du slappna av under resan och spara krafterna till shoppingen. På Gekås finns över 100 000 produkter, ett riktigt shoppingparadis med helt galna priser. Hitta allt från heminredning, hygienartiklar, elektronikprylar, lampor, mattor, verktyg, kläder till sport och fritid och mycket mer. Vi garanterar att du kommer hitta något just för dig och ditt hem. Så följ med oss på resan till Ullared och fyll upp bussen.
13 resor nästa avresa 5 december
Samlingssida konsertbussar
Här samlar vi samtliga konsertresor vi planerar att köra till.  I priset ingår alltid tur och retur. Det går även bra att endast åka enkel väg, dock till samma pris och detta behöver meddelas till Blåklintsbuss innan avresa. Konserter vi kommer köra till är belägna på: Nya Ullevi, Göteborg (Parkering på Bohusgatan ) Avicii Arena, Stockholm (Parkering på Enskedevägen ) Tele2 Arena, Stockholm (Parkering på Enskedevägen ) Friends Arena, Stockholm (Bestäms av chauffören vid avsläpp) Resor med "Boka på väntelista" som text aktiveras som skarpa bokningar när 25 personer ställt sig i kön. Vänligen ställ Dig i kön om resan är utav intresse. Varför åker vi inte tidigare till destinationen vid konserter? - Svaret är enkelt, arbetstidsregler för våra chaufförer. Samma svar gäller för varför vi inte kan hämta i Norrköping när det är konsert i Göteborg, och Jönköping när det är konsert i Stockholm. 
3 resor nästa avresa 17 maj 2024
Teater / Musikaler
    Här samlar vi alla våra teater och musikalresor! Information om respektive resa finner ni i flikarna nedan!
1 resa 21 mars 2024
Fårfest i Kil
Äntligen är det dags får Fårfesten i Kil igen! Temat för årets FÅRfest är FÅR the Power. Fåret kan ge kraft, energi och inte minst, värme. Entrébiljett köps på plats och kostar 60 kr. Ankomst till Kil är ca 11:00 Vi stannar för 45 minuters rast på uppvägen och hemvägen går direkt utan rast. Hemresan startar 16:30
1 resa 1 mars 2024
Lasse Stefanz på Cinderella
Här nedan har vi samlat Viking Lines specialkryssningar med de större artisterna och även kommande Whiskeykryssningar osv. Välj och vraka!
6 resor nästa avresa 21 januari 2024
Reseträff våren 2024
Bokningsbar inom kort! Reseträff vår 2024 ombord lyxiga Viking Glory!   Observera att alla tider för frukost, lunch osv. dag 2 är i finsk tid och ej svensk!
1 resa 13 mars 2024
Sandgrund & Alsters herrgård
Välkommen.....att följa med på denna tvådagars resa till Värmland och upplev Alsters Herrgård, Klässbol Linneväveri samt Lars Lerins Sandgrund. Vi bor på Scandic Klarälven!
1 resa 14 maj 2024
- Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top