Res och upplev Sverige

Från 47 arrangörer som vill visa dig Sverige

Populära Sverigeresor med Kanalbuss AB

Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Gekås Ullared
Passa på att fynda bland varor till låga priser i ett av Nordens största varuhus – här finns något för alla åldrar! Med välfyllda hyllor och ett brett sortiment till bästa möjliga pris är det inte så konstigt att detta ständigt växande varuhus är ett av Sveriges mest populära besöksmål.
1 resa 14 december
Gekås Ullared (långdag)
Passa på att fynda bland varor till låga priser i ett av Nordens största varuhus – här finns något för alla åldrar! Med välfyllda hyllor och ett brett sortiment till bästa möjliga pris är det inte så konstigt att detta ständigt växande varuhus är ett av Sveriges mest populära besöksmål.
2 resor nästa avresa 9 december
Eksjö julmarknad
Välkommen till landets mest stämningsfulla julmarknad som traditionsenligt utspelar sig mitt i den unika trästaden Eksjö. Ett hundratal hantverkare visar och försäljer sina alster på Eksjö Museum, Museigården, Fornminnesgården, Lilla Torget och Stora Torget.
1 resa 9 december
Hjalmar - Mot ljusare tider
I höst är det åter dags för en Hjalmar revy i Brevens Bruk! ”Mot ljusare tider” ska bli en hoppfull, glad, och rolig föreställning. När omvärlden ser ut som den gör med allt elände vi dagligen drabbas av kommer revyn att kännas som en go och varm kram när vi som bäst behöver den. Om skrattet har en läkande effekt hoppas jag att alla som ser oss på Bruksteatern åker hem friska, starka och nöjda.
4 resor nästa avresa 3 december
Änglagård musikalen
Det är över 30 år sedan Colin Nutleys film Änglagård med Helena Bergström , Rikard Wolff , Sven Wollter , Viveka Seldahl m.fl. tog sig in i våra hjärtan. När filmen hade biopremiär 1992, sågs den av 1,4 miljoner människor och på Guldbaggegalan tog den hem flest priser och vann bland annat i kategorierna Bästa film samt Bästa regi. I år ger vi dig möjligheten att återuppleva filmklassikern när den får nytt liv som musikal på Oscarsteaterns scen.
4 resor nästa avresa 6 januari 2024
Moulin Rouge musikal
Drygt 20 år har gått sedan Baz Luhrmans Oscarsbelönade film Moulin Rouge! slog världen med häpnad. Sedan dess har musikalversionen erövrat både New York och London och nu kommer den äntligen till Sverige. China Teatern gör sin mest spektakulära och påkostade föreställning någonsin då teatern förvandlas till den mytomspunna nattklubben Moulin Rouge i Paris. Musikalen är en sådan föreställning där man efteråt säger: Jag var där!!
3 resor nästa avresa 20 januari 2024
Jokkmokks marknad 6 dagar
Snökristallerna gnistrar i vintersolen och kylan nyper en i kinden. Goda dofter sprider sig från marknadsståndens lokala delikatesser och gör att det vattnas i munnen. Medan du värmer dig med lite varm björksaft förundras du över alla vackra hantverk, traditionella som nyskapade, och njuter av tillvaron under denna spektakulära folkfest – varmt välkommen till årets vintermarknad i Jokkmokk!
1 resa 30 januari 2024
Wicked 2 dagar
Foto: Lennart Sjöberg Sverigepremiär för den största uppsättningen någonsin av Wicked – succémusikalen som tagit världen med storm! Musikalen berättar historien om vad som hände i landet Oz innan Dorothy kom dit (i den klassiska filmen ”Trollkarlen från Oz”, baserad på Gregory Maguires roman) ur de båda häxornas perspektiv. Hur de omaka vännerna Elphaba och Galinda fann varandra, blev till den onda respektive den goda häxan och lyckades besegra den elake trollkarlens tyranni. Det är en historia om utanförskap, mod och kärlek berättad med magi, fantasi och fantastisk musik. Flera av låtarna, bland annat ”Defying gravity”, har blivit stora hits. Uppsättningen i Göteborg är dessutom den största någonsin med utökad orkester, stor ensemble och hisnande scenlösningar – detta får du bara inte missa!
1 resa 24 februari 2024
Turandot 2 dagar
Vidunderlig musik, fängslande handling och storslagna scener har gjort Turandot till en av världens mest populära och spelade operor. Puccinis mästerverk lämnar ingen oberörd med sina stora körpartier, odödliga arior och, inte minst, den episka opera-hiten Nessun dorma.
1 resa 24 februari 2024
Reseträff 2 dagar
Välkommen ombord på årets trevligaste reseträff! Följ med oss på Kanalbuss och fira in kommande reseår på populära M/S Viking Cinderella. Här dansar vi till skön musik, skämmer bort oss själva med gott att äta och dricka, umgås med trevliga medresenärer och inspireras av ett nytt spännande reseprogram. Vi kommer bjuda på föreläsningar med flera intressanta och spännande resmål, visa härliga bildspel från de olika destinationerna och så fortsätter våra uppskattade utlottningar och tävlingar av presentkort. Självklart finns även våra trevliga chaufförer och reseledare på plats som mer än gärna pratar resor. En perfekt start på året helt enkelt!
4 resor nästa avresa 28 januari 2024
Trolsk Båttur
Foto: Henning Berggren Genom den vackra och näckrosfyllda kanalen som förbinder sjöarna Bunn och Ören. Följ med på en utflykt till Gränna!
2 resor nästa avresa 14 maj 2024
Trosa
Välkommen till Trosa som är en tätort i Södermanland och ligger vacker längs Östersjökustens skärgård, den lilla kommunen med det stora utbudet. Den vackra staden bjuder på rik historia. Visste du att Trosa kallas för ”Världens ände”
2 resor nästa avresa 14 maj 2024
Hjälmare Kanal
Hjälmare kanal är 14 km lång och har 9 handdragna slussar som lyfter hela 21 meter mellan Mälaren och Hjälmaren. Kanalen är mycket vacker och omväxlande.
2 resor nästa avresa 21 maj 2024
Huseby Bruk
Den sista privata ägaren Florence Stephens testamenterade Huseby Bruk till staten vid sin bortgång 1979. Sedan 1982 är Huseby Bruk ett publikt besöksmål som driver hennes anda enligt uppdraget i testamentet.
2 resor nästa avresa 3 juni 2024
Skärgårdsresa
En dagstur med båt i Gryts Skärgård, från Fyruddens hamn till den idylliska ön Harstena. Ön har en lång historia och man vet genom skattelängder att den var bebodd redan 1543. Ön är känd för den väl bevarade skärgårdsmiljön men också för den säljakt som tidigare bedrevs. Harstena har dessutom en storslagen natur och är något av en idyll i ytterskärgården med sina små röda stugor kring Båtsviken.  
2 resor nästa avresa 25 juni 2024
Påskliljorna i Fagerås
 Här finns över en miljon blommande påskliljor som tillsammans med gamla kulturmiljöer som t.ex. stenmurar, gamla träd och stenrösen bjuder på en storslagen naturupplevelse.
2 resor nästa avresa 2 maj 2024
Minnesluckor 40 år av galenskap
Galenskaparduon kommer till hösten! Minnesluckor en ny show full med fyrtio års galenskaper. Det blir nytt, det blir gammalt, det blir allt. Det blir hejdundrande skratt och svängiga hågkomster, sånger, sketcher m m. Efter 40 år framkallar de fortfarande magknip och skrattkramp.  
1 resa 16 december
Kosta 2 dagar
Hotel Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, nära Sveriges äldsta glasbruk. Gäster kommer hit för att uppleva, bo och må bra. Bo och bli omhändertagen i en naturligt avslappnade miljö. Här behöver man bara koncentrera sig på att njuta i hjärtat av Glasriket….
1 resa 14 maj 2024
Mamma Mia! The Party
Först kom musikalen. Sen kom filmerna. Nu fortsätter partyt - ett år till! Mamma Mia! The Party kommer hem där allt började – endast på Tyrol i Stockholm 2024. Efter världspremiären i Stockholm 2016 har Mamma Mia! The Party dragit fulla tavernor både i London och Göteborg. Över en miljon gäster senare kommer partyt till Tyrol igen.
2 resor nästa avresa 16 mars 2024
Gekås Ullared
Passa på att fynda bland varor till låga priser i ett av Nordens största varuhus – här finns något för alla åldrar! Med välfyllda hyllor och ett brett sortiment till bästa möjliga pris är det inte så konstigt att detta ständigt växande varuhus är ett av Sveriges mest populära besöksmål.
26 resor nästa avresa 20 februari 2024
Vinön - Hjälmarens pärla
Naturen är ständigt närvarande, omväxlande och vacker. Vi möts av ett behagligt lugn bland gröna hagar med betande får, små fiskehamnar, öppna fält med åkrar och en förhoppningsvis blå sommarhimmel. En så kallad ”vinövärd” är med oss under dagen och visar upp öns bästa sidor!
2 resor nästa avresa 8 maj 2024
Dalarna 3 dagar
När man kommer till Siljan förstår man myten om Dalarna. Man kan inte undgå att påverkas av det vackra landskapet som man bäst upplever från någon av höjderna. Här ser vi den typiska byggnadsstilen som är unik för Dalarna och där hantverks-kunnandet alltid varit utöver det vanliga. Fortfarande ror starka armar beckoxarna, Siljans kyrkbåtar över vågorna, och i bystugorna dansar man polka till spelmännens sugande polkor. Flera av våra stora författare, poeter och konstnärer valde Dalarna som inspirationskälla och många har också bosatt sig här. Här finns en spännande historia som lockar oss alla till ett besök…
1 resa 5 augusti 2024
Gekås Ullared 2 dagar
Ta en liten miniweekend följ med oss till det populära Gekås i Ullared, ett av Nordens största varuhus. Med övernattning på Gekås Hotellet blir det tid för många timmar shopping !  
2 resor nästa avresa 6 april 2024
Ölands Skördefest 3 dagar
Det råder en speciell stämning när landets största skördefest går av stapeln! Vi doftar, smakar, njuter och handlar nyskördade läckerheter från gårdsbutiker och bodar vars dörrar står på vid gavel. Öns duktiga konstnärer och hantverkare bjuder in till sina ateljéer så vi får se deras vackra skapande. Totalt bjuds det på över 900st evenemang och aktiviteter under dessa dagar, detta blir en fest att minnas! 
1 resa 27 september 2024
Slöjdmässan i Hjo
Här säljs det mesta inom slöjd: keramik, trä, tyg, tovat, vävt, läder, skinn, knivar, näver, korgar, stickat och mycket mer. Mässan är känd för sin kvalitet och sitt genuina hantverk och är en av de största hantverksmässorna i Skandinavien. Vi möts av ungefär 300st utställare som visar nordiskt hantverk i både gammal och modern form.
1 resa 13 juli 2024
Bruce Springsteen
Konsertbuss för er med egen biljett, då ni kan åka med oss till och från arenan. Bekvämare kan det inte bli!
2 resor nästa avresa 15 juli 2024
Österlen 3 dagar
En bit av paradiset och vacker som en tavla med böljande backar, utsikt över hav och land har Österlen blivit ett Mecka för de som vill röra sig i författarnas fotspår. Under denna resa får vi möjlighet att njuta av musten från de berömda äppelodlingarna, provsmaka svenskproducerat vin och kryddar även tillvaron med ett besök på Österlenkryddor i Köpingebro. Känn doften från havet, bländas av de vackra omgivningarna och låt Österlens magi verka!
2 resor nästa avresa 10 maj 2024
Vildmarksvägen och Höga Kusten 6 dagar
Vildmarksvägen är en av Sveriges högsta asfalterade och mest spektakulära vägar som sträcker sig över Stekenjokkplatån mellan Jämtland och svenska Lappland. Denna vidunderliga och natursköna väg tar dig till vackra fjäll, björntäta områden, samisk kultur och sagolika vattenfall. Höga Kusten bjuder på en dramatiskt vacker skärgård och en mäktig kuststräcka med världens största landhöjning. Bekväma skor bör packas med på denna upplevelserika resa!
1 resa 12 augusti 2024
Fredriksdalsteatern
NÖTTER utspelar sig på den strängt vegetariska och ekologiska kursgården Kruskagården som kämpar för sin överlevnad i en svår ekonomisk tid. Kursgården är minst sagt haltande och kunderna oförstående och med rätta – krävande. Mitt i allt uppstår stora förvecklingar och ödesdigert missförstånd kring livsviktig information skapar total förvirring. Att det är kort om personal, en barsk VD och en tidigare utmattad hovmästare med i bilden gör inte saken lättare för Kruskagårdens ägare. Nu hänger verksamhetens överlevnad på en enda kund som arrangerar en prestigefylld konferens med prominenta gäster på temat ”framtidens mat” Medverkande: Babben Larsson, Siw Erixon, Adde Malmberg m.m.
1 resa 5 juli 2024
Allt för sjön
Båtmässan Allt för Sjön på Stockholmsmässan i Älvsjö är den största av båtmässor som arrangeras i Sverige. Här träffar du motorbåtsägare, seglare, skärgårdsentusiaster, vattensportsfantaster och alla andra som också älskar den marina livsstilen.
1 resa 9 mars 2024
Antikmässan
Antikmässan är Nordens största Antikmarknad där du som besökare kan handla av utställarna direkt på plats och ta med dina fynd hem direkt. Här bjuds på inspirerande utställningar och ett fullspäckat scenprogram där författare, influencers och kända profiler inom antikbranschen föreläser. Förbered dig på att botanisera bland antikviteter, vintage, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård.
2 resor nästa avresa 8 mars 2024
Sy- och Hantverksfestival
Är Sveriges största mässa för sömnad, handarbete, smyckestillverkning och eget skapande. Här kan du handla allt du behöver för din hobby. Mässhallen är full av färg, material, inspiration och kunniga utställare.
2 resor nästa avresa 16 februari 2024
Nordiska Trädgårdar
I takt med att vintern rasar växer hoppet om en ljus framtid. Det sprätter och knäpper i mark och grenar. Livet vänder tillbaka. Allt som en gång dött kommer sakta tillbaka – lite starkare, lite vackrare. Nu börjar förberedelsen inför ankomsten. Inget lämnas åt slumpen. Vi rensar och krattar för att få en så bra start som möjligt. Vi vet vad som väntas men blir lika överraskade varje gång. Samma visa år efter år… Blomstertid, den kommer! 
2 resor nästa avresa 22 mars 2024
- Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top