Res och upplev Sverige

Från 47 arrangörer som vill visa dig Sverige

Populära Sverigeresor med Lind Tour

Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Ishotellet & Kiruna 22/3 2024
En av Sveriges främsta sevärdheter – Icehotel. Världens första och största ishotell som skapats från snö och is, och som återuppstår i ny skepnad varje år är en helt oförglömlig upplevelse och garanterat ett minne för livet. Vi bor båda nätterna på nya Scandic Kiruna med Sveriges nordligaste skybar som bjuder på en fantastiks utsikt över fjällen och den moderna staden Ishotellet  - Sveriges mest unika sevärdhet och världens första och största hotell byggt av snö och is. Hotellet byggs upp i en ny skepnad av is och snö varje vinter sedan 1989. Kiruna  – en stad i förändring.  Aldrig tidigare har ett så stort samhälle omvandlats som när delar av Kiruna byggs upp igen på ny mark. En händelse som fått stor uppmärksamhet, inte minst internationellt. Kiruna som samhälle föddes i början av 1900-talet då gruvverksamheten startade.  
1 resa 22 mars 2024
Fars på Folkan i Iggesund
Vila i frid på camping Strid! Fars på ”Folkan” i Iggesund! Detta vill du inte missa, och som grädde på moset bor vi på Hudiksvalls nyaste och trevligaste hotell, Strandpiren. Idel kända skådisar i ensemblen - Östen Eriksson, Ingela Söderlund, Jesper Nilsson och Alessandra Ingargiola m fl. Att bo på sin egen camping har förlorat sin charm och Rolf Strid drömmer om lyxkryssningar i Medelhavet medan frugan Maud längtar efter en stilla tågluff genom Europa. Camping Strids gäster, det röda och blå laget, återkommer varje år och har sina förväntningar och krav. Men så länge de betalar för sig får Rolf och Maud ändå vara tacksamma. Betalar för sig gör nämligen inte prästen Allan som bor på campingen efter en vattenskada i prästgården. Märkligt ändå när veckans kollekt går till ”bättre behövande”. Änkan Solveig äger den dyraste husbilen som någonsin parkerats på Camping Strid, hon ”frijoddlar” och anser att det aldrig är för tidigt på dygnet att servera en drink. Italienskan Fiona är kleptoman, kort och gift med den betydligt resligare Carl Fredrik von Anger - pedantisk kameleont som hatar att förlora. I händelsernas centrum finns även Rolfs son, geniförklarad sommarjobbare som fått sitt namn efter en Ålandskryssning. Och fritidspolitikern Örjan, ständigt återkommande med sin anonyma fru. Fast finns hon? Och vad har han i kikaren? Det blir kanske inte så många dörrar att smälla i, däremot vägbommar som inte fungerar, en mobiltelefon som konstant försvinner, krocketmatchen från helvetet och en rosa flamingo som orsakar både bryderi och handgemäng. Dessutom - vad är det för en envis människa som hela tiden ringer på den borttappade telefonen? Och hur stor får en dopfunt vara innan den blir klassad som pool?
1 resa 27 januari 2024
Äldregalan till sjöss
Den fartfyllda och glädjespridande showen firar 10 år och kommer äntligen till Viking Cinderella. Glädje, kvalité och gemenskap – allt under ledning av galans egen konferencier Jacke Sjödin. Överraskningar, humor och nostalgi är några av de ord som beskriver kvällens fullspäckade program. Ombord möter du Kristina och David Lindgrens, Noras stolthet Klas Norberg, Sollefteåartisten Angelica Jonsson och galans grundare Robin Hörnkvist. Tillsammans med Pär-Åke Stockbergs husband utlovas en oförglömlig kväll. Viking Cinderella -Östersjöns enda renodlade kryssningsfartyg utgår ifrån Stadsgårdskajen i Stockholm. Vi kryssar genom Stockholms skärgård till Mariehamn och åter. Ombord njuter vi av fantastisk mat, taxfreefynd, artister och nöjen.
1 resa 4 februari 2024
Skagerrak runt
Kontrasternas resa - Danska sandstränder, svensk västkust och norska fjordar! Danska sandstränder, norska fjordar och svensk västkust bjuder denna resa på. Den lilla del av Atlanten som vi kallar Skagerrak tar sig smidigt in mellan de nordiska länderna och blir ett viktigt gränsland mellan Nordsjön och Jyllands norra landsdel, det norska Sörlandet och svenska Bohuslän. Under vår rundresa, som delvis går med båt längs det otroligt vackra kustlandskapet, visar sig länderna från sina bästa sidor. GÖTEBORG, SKAGEN, BERGEN, FLÅMSBANAN & OSLO är några av upplevelserna under färden.  
1 resa 12 juni 2024
Vallonbruk i norra Uppland
Följ med oss på en resa i tid och rum. Hammarslagen har sedan länge tystnat, men de sagolikt vackra och upplevelserika bruken har fått ett nytt rikt kulturliv med unik industrihistoria i natursköna miljöer, god mat och hantverk i Upplandsregionens fantastiska Vallonbruk. Vi bor på anrika Gysinge Herrgård. Valloner och Vallonbruk Vallonbruken är ett samlingsnamn för ett antal brukssamhällen i Uppland som anlades på 1600-talet. Benämningen vallonbruk - kommer från de många människor från Vallonien som flyttade till bruken för att arbeta med järnframställningen. Vallonien var en provins i gränsområdet mellan nuvarande Belgien och Frankrike.
1 resa 26 juni 2024
Tommy Körberg på Sara Kulturhus
Tommy Körberg tar sitt segertåg, Grand Finale, på sommarturné - 8 aug 2024 Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser – ett av stoppen är Sara kulturhus. I Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst, uppbackad av virtuosa musiker.
1 resa 8 augusti 2024
- Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top