Res och upplev Sverige

Från 47 arrangörer som vill visa dig Sverige

Populära Sverigeresor med Palm & Gyll

Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Ullared dagsresa lördag ca 9 tim shopping
Följ med till shoppingparadiset Ullared! Gekås Ullared är Skandinaviens störst varuhus och erbjuder shopping utöver det vanliga. Med ca fem miljoner besökare årligen är Gekås Ullared Sveriges mest besökta resmål.        
1 resa 2 december
Mamma Mia! The Party på Tyrol
Först kom musikalen. Sen kom filmerna. Nu fortsätter partyt - ett år till! Mamma Mia! The Party kommer hem där allt började – endast på Tyrol i Stockholm 2024. Efter världspremiären i Stockholm 2016 har Mamma Mia! The Party dragit fulla tavernor både i London och Göteborg. Över en miljon gäster senare kommer partyt till Tyrol igen. Premiär 22 februari 2024. Kliv in genom dörrarna och du har magiskt förflyttats till den grekiska paradisön Skopelos och Nikos taverna. Här väntar en härlig helkväll som inkluderar allt från välkomstouzo till en läcker fyrarätters medelhavsmeny, sång, dans, våghalsiga luftfärder, dansanta servitörer och självklart ABBAs låtar och en fest som aldrig verkar vilja ta slut. Opa! Varje kväll är unik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Passa på att göra kvällen till din – med familj, vänner och kollegor. Redo att ha the time of your life? Kalos orisate!    
1 resa 16 mars 2024
Fårfest i Kil
Temat för Fårfesten 2024 är  FÅR i nöd och lust. Fåret är en fantastisk varelse med en otrolig förmåga att bidra till både människans och miljöns välbefinnande. Dess ull är inte bara värdefull och mångsidig som råvara för kläder och textilier, den är också ett naturligt isoleringsmaterial som hjälper oss att hålla värmen och spara energi.  Fåret är ett djur i nöd och lust! Fåreningen Fårfest i Kil vill, utifrån ”fårets fyra ben”, dvs kött, ull, skinn och fåret som landskaps-vårdare, sprida kunskap, inspiration, möjliggöra möten för utbyte av erfarenheter mellan intresserade. Detta förverkligas till stor del genom att arrangera och genomföra Fårfest i Kil, som de senaste åren haft 8 000-9 000 besökare.  Det finns även en youtube film från tidigare år:   https://youtu.be/JObi93n29_Y
3 resor nästa avresa 29 februari 2024
Båtmässan Allt för sjön
Allt för sjön är den båtmässa som varje år inviger båtsäsongen. 2024 välkomnas återigen alla besökare till en båtmässa fylld med aktiviteter, nya båtar och en maxad tillbehörshall i hall B. Precis som 2023 är att mässperioden två fullmatade långhelger, och däremellan stängt måndag – onsdag.  Parallellt med Allt för sjön arrangeras Antikmässan.
2 resor nästa avresa 8 mars 2024
- Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top