Res och upplev Sverige

Från 47 arrangörer som vill visa dig Sverige

Populära Sverigeresor med Tjörnarpsbuss

Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Ullared
Lämna bilen hemma och ta bussen med oss på en spännande shoppingtur till Gekås lågprisvaruhus samt kringliggande fyndbutiker. Man har ett välfyllt varuhus och mycket mindre besökare än normalt. Så ni behöver inte vara rädda för trängsel bland hyllorna. Naturligtvis är man extra noga med hygienen och sjuka personer stannar hemma.    Avresa från Malmö kl. 06.00 och via våra påstigningsorter ger vi oss av norrut. Chauffören hjälper till med placeringen på bussen så vi sprider ut oss i bussen. Vi har minst fem timmar till shopping i Ullared innan vi beger oss hemåt igen.  Vi kör från Malmö via Lund, Eslöv, Hörby och Höör. Vi hämtar numera även i Norra Varalöv på denna rutt. 
1 resa 14 december
Jul på Ronneby Brunn
Jul på Ronneby Brunn 4 dagar Julen handlar om gemenskap och glädje. Den ska inte firas ensam eller kännas som ett jobbigt stressmoment. Följ med oss och fira en fridfull jul med allt som hör till på lyxiga Ronneby Brunn. Sedan 1705 har man rest till Ronneby Brunn för att koppla av, umgås och förbättra hälsan. 
1 resa 23 december
Stockholm weekend
Följ med på en härlig weekendresa till Stockholm. Vi bor mitt i city nära stationen och Drottninggatan på Clarion Hotel Sign. Ett modernt, fräscht hotell med fantastisk konst och arkitektur vid de stora affärsområdena och med alla sevärdheter på bekvämt avstånd. För de som vill gör vi en stadsrundtur i vår huvudstad på lördag förmiddag då man får se de viktigaste sevärdheterna samtidigt som vår kunniga reseledare informerar om vad som pågår i stan. Vill man förgylla sin vistelse i Stockholm kan vi rekommendera ett teaterbesök någon utav kvällarna. Vi erbjuder förköpta biljetter till Stockholms mest eftertraktade föreställningar, men bokar även upp biljetter till andra föreställningar efter dina önskemål.
12 resor nästa avresa 15 december
Jokkmokks Marknad och Ishotellet
Jokkmokk & Ishotellet   7 dagar Det känns magiskt att komma till polcirkeln under vintern. Att uppleva det speciella ljuset och känna den torra kylan. Vi besöker hantverkare och det fantastiska Ishotellet. Räkna med att resan blir ett minne för livet.
1 resa 1 februari 2024
Trandansresa
Trandansresa 2 dagar Det är en mäktig upplevelse att se när tusentals tranor samlas vid Hornborgasjön för att samla krafter efter sin långa resa norrut. Här vilar och äter de upp sig innan den sista etappen. Vi utforskar även Trollhättan som tar oss på en nostalgisk tur tillbaka i tiden genom ett besök på Saab bil museet.
1 resa 25 mars 2024
Inlandsbanan och Höga Kusten
Inlandsbanan & Höga Kusten 6 dagar En spännande resa genom Sveriges orörda vildmark. Vi åker tåg på den vackraste sträckan av den klassiska Inlandsbanan. På Jamtli Historieland förflyttas vi bakåt i tiden på ett levande sätt. Vi utforskar det vacka Höga Kusten och avslutar med ett besök på Mackmyra Whiskyby.
2 resor nästa avresa 24 juni 2024
Bohuslän
Bohuslän med Fjällbacka 3 dagar Evert Taubes mångbesjungna Bohuslän med sina 8.000 öar, holmar och skär liknar ingen annan skärgård i världen. Här bor vi mitt i skärgården och rör oss både till lands och till sjöss samt upplever Läckbergs spännande Fjällbacka. Följ med till de pittoreska fiskelägena och känn havets salta stänk samt doften av kaprifol!
2 resor nästa avresa 1 juli 2024
Göta och Kinda Kanal med Visingsö
Göta & Kinda kanal med Visingsö 3 dagar Vi beger oss upp till den gyllene Östgötaslätten som vi beskådar från relingen när vi under två dagar kryssar fram på Göta & Kinda Kanal. Ett rogivande sätt att ta sig fram på samtidigt som vi får se och uppleva mycket. Det blir också en tur ut till Visingsö som vi bland annat upptäcker genom att åka remmalag med häst och vagn.
5 resor nästa avresa 12 juni 2024
Dalslands Kanal och Göteborgs Skärgård
Dalslands kanal och Göteborgs skärgård 3 dagar Vi blir en del av naturen på den här resan bland odlingar, parker, kanaler och skärgård. Vi reser på Dalslands kanal genom den berömda Håveruds akvedukten ett mästerverk i ingenjörskonst samt tittar på samtidskonst på Dalslands konstmuseum och avslutar med en underhållande skärgårdstur i Göteborgs skärgård.
1 resa 15 juli 2024
Stora Sverigeresan
Stora Sverigeresan 10 dagar Upplev vårt vackra land med denna mäktiga Sverige runt resa. Det blir inte bara turer på våra storslagna fjällvägar och nationalparker utan även besök på Ishotellet. Vi får en inblick i samlivet och får höra mer om Kiruna och dess flytt. Uppresan går rakt genom landet med bland annat ett besök i Selma Lagerlöfs hem och en runda på den vackra vildmarksvägen. Nervägen går via Haparanda och den storslagna höga kusten. Vi hinner även med ett besök på Mannaminne och de sköna Wij trädgårdar på hemvägen.
1 resa 15 juli 2024
Stockholm Mamma Mia the Party
Följ med på en härlig weekendresa till Stockholm. Vi bor mitt i city nära stationen och Drottninggatan på Clarion Hotel Sign. Ett modernt, fräscht hotell med fantastisk konst och arkitektur vid de stora affärsområdena och med alla sevärdheter på bekvämt avstånd. För de som vill gör vi en stadsrundtur i vår huvudstad på lördag förmiddag då man får se de viktigaste sevärdheterna samtidigt som vår kunniga reseledare informerar om vad som pågår i stan.  På lördagkvällen väntar en helkväll på en grekisk taverna samtidigt som  musiken från Mamma Mia framförs mellan borden av en fantastisk ensambel.
4 resor nästa avresa 1 mars 2024
Dalarna med Dalhalla
Dalarna med Dalhalla   4 dagar En oförglömlig resa till ett av Sveriges vackraste och mest välbesökta landskap – Dalarna. Porlande bäckar, glittrande sjöar, mäktiga skogar och bördiga nejder. Vi bor tre nätter i Borlänge  och härifrån gör vi utflykter och besöker några av smultronställena runt Siljan samt upplever en konsert på Dalhalla, en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa.
3 resor nästa avresa 11 juli 2024
- Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top