Res och upplev Sverige

Från 47 arrangörer som vill visa dig Sverige

Populära Sverigeresor med Tobbes Resor

Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Jokkmokks Marknad
Följ med på vinterfesten som även kallas för Jokkmokks Marknad som har firats sedan 1605. Drygt 500 marknadsutställare bjuder ut sina varor. Mycket samisk slöjd i form av kläder, bruksföremål och vackra smycken. Att få provsmaka alla delikatesser, titta på renrace eller varför inte åka rentaxi. Det här är bara några upplevelse ni möter vid Jokkmokks Marknad.
1 resa 1 februari 2024
Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar
Välkommen till Nordens största trädgårdsmässa - den perfekta platsen för alla trädgårds-, växt- och odlingsentusiaster! Träffa utställare, rådgivare och profiler inom trädgårdsvärlden och inspireras av utställningar, seminarier och aktiviteter där du som besökare får lära dig av experter. Här kan du handla allt till trädgården, balkongen, kolonilotten, odlingen och utemiljön samt få med dig massor av ny kunskap och idéer för hem och trädgård.
1 resa 9 mars 2024
Resträffar 2024
Våra Resträffar  är en trevlig tradition där vi presenterar den nya upplagan av vår resekatalog med spännande resmål till när och fjärran. Vi börjar vår resa med en välkomstdrink och underhållning. På kvällen avnjuter vi en god Buffé och där ingår öl, vin läsk och kaffe. På Cinderella kan även en trerättersmiddag förbokas. Så följ med på en rolig resa med trevligt sällskap, underhållning, god mat. Förboka gärna Er frukost eller brunch för bästa pris. Efter en trevlig kväll och en god natts sömn är det sedan dags för resans höjdpunkt dag två då våra reseledare presenterar den nya resekatalogen för år 2024 i konferensavdelningen. Nytt för 2024 är att vi har våra resträffar både ombord på m/s Cinderella och Viking Glory. Välkommen med Er bokning.
9 resor nästa avresa 30 januari 2024
Dalslands kanal
Dalsland bjuder på perfekta förutsättningar för återhämtning och välbefinnande. Orörd natur och genuina upplevelser kan avnjutas i detta magiska och sagolika landskap.
1 resa 15 augusti 2024
Göta Kanal 3 dagar
Följ med på en resa genom svensk historia! Göta Kanal är ett av Sveriges största byggnadsprojekt genom tiderna och byggdes av 58 000 soldater på initiativ av Baltzar von Platen. Kanalen invigdes år 1832, den är 190 kilometer lång varav 87 kilometer av kanalen är handgrävd. Göta Kanal sträcker sig från från Sjötorp vid sjön Värnen till Mem i Östersjön.
1 resa 8 juli 2024
Svenska Slott 3 dagar
Sverige har många vackra och spännande slott. På denna resa besöker vi inte mindre än fyra stycken. Vi börjar med ett besök på Taxinge Slott eller "kak-slottet" som det också kallas, dag två börjar vi med Mauritzbergs Slott med anor från 1500-talet, sedan vidare till Vadstena Slott som är vårt bäst bevarande renässansslott. Vi avlutar resan med Örebro Slott, här har många kändisar korsat väg så som Engelbrekt, Gustav Vasa, Lasse-Maja och Jean Baptiste Bernadotte.  
1 resa 8 juli 2024
Vättern Runt
Åk med på en trevlig resa runt vår näst största sjö, Vättern. Vi bor fint vid sydspetsen i Jönköping och kommer under resans gång ta oss runt hela sjön. Det blir besök på bland annat vackra Visingsö, historiska Vadstena, och intressanta Karlsborgs Fästningsmuseum och mycket mer.
1 resa 2 augusti 2024
Mamma Mia! The Party på Tyrol
Först kom musikalen. Sen kom filmerna. Nu fortsätter partyt - ett år till! Mamma Mia! The Party kommer hem där allt började – endast på Tyrol i Stockholm 2024. Efter världspremiären i Stockholm 2016 har Mamma Mia! The Party dragit fulla tavernor både i London och Göteborg. Över en miljon gäster senare kommer partyt till Tyrol igen. Premiär 22 februari 2024. Kliv in genom dörrarna och du har magiskt förflyttats till den grekiska paradisön Skopelos och Nikos taverna. Här väntar en härlig helkväll som inkluderar allt från välkomstouzo till en läcker fyrarätters medelhavsmeny, sång, dans, våghalsiga luftfärder, dansanta servitörer och självklart ABBAs låtar och en fest som aldrig verkar vilja ta slut. Opa! Varje kväll är unik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Passa på att göra kvällen till din – med familj, vänner och kollegor. Redo att ha the time of your life? Kalos orisate!   
2 resor nästa avresa 16 mars 2024
Moulin Rouge på Chinateatern
Moulin Rouge - The Musical är en explosion av intryck för alla sinnen. En inbjudande scenografi, färgsprakande kostymer, glödheta shownummer och en hitkavalkad som aldrig vill ta slut.
2 resor nästa avresa 2 mars 2024
We Will Rock You på Dalhalla
We Will Rock You är succémusikalen som baseras på låtar av Queen. Denna musikaliskt och visuellt storslagna föreställning blir knappast mindre mäktig av att den sätts upp i Dalhalla! – Dalhalla kommer lyfta från marken och för evigt sväva i rymden till tonerna av We Will Rock You, säger Viktor Norén som ingår i ensemblen tillsammans med bland andra Sarah Dawn Finer, Dotter och Alexander Lycke.
1 resa 6 juli 2024
Änglagård på Oscarsteatern
Colin Nutleys film Änglagård hade premiär 1992 och blev genast en stor succé. Nu hälsas vi välkomna till Oscarsteatern och höstens uppsättning av musikalen Änglagård. Musikalen är baserad på filmen som hade premiär på filmduken 1992. I huvudrollerna ser vi Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Tuva B Larsen (Så som i Himmelen) och Lindy Larsson tillsammans med folkkära skådespelare, stor ensemble och orkester
1 resa 11 maj 2024
- Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top