Res och upplev Sverige

Från 48 arrangörer som vill visa dig Sverige

Ullared, 2 dagar

Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Ullared, 2 dagar
Passa på att fynda bland varor till låga priser i ett av Nordens största varuhus Gekås i Ullared. Här finns något för alla åldrar! Med välfyllda hyllor och ett brett sortiment till bästa möjliga pris, är det inte konstigt att detta ständigt växande varuhus är Sveriges mest populära besöksmål. Vi spenderar två dagar i shoppingparadiset! Anslutningsorter: Höör, Eslöv, Lund, Malmö, Löddeköpinge, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Östra Karup, Mellbystrand, Halmstad. Kristianstad, Vinslöv, Hässleholm, Tyringe, Perstorp, Örkelljunga.
3 resor nästa avresa 26 oktober
Ullared 2 dagar
Shoppa loss i 2 dagar på Ullared! Enklet och bekvämt åker du med vår buss ner till Ullared. Vi kommer dit på förmiddagen dag 1 och har sen hela dagen ända fram till stängning på oss i det enorma varuhuset. Vi bor bekvämt på Hotellet som ligger bara några hundra meter från huvudentrén. Dag 2 börjar med frukost och sedan har vi hela förmiddagen på oss i varuhuset. Efter lunch tar vi vår buss hemåt igen.  Gekås har öppet mellan 07:00-20:00.
2 resor nästa avresa 5 oktober
Ullared 2 dagar
Välkommen till det stora gula varuhuset, ett härligt shoppingparadis för alla som gillar att handla fyndsmart! Här hittar du hela 100 000 olika produkter med alltifrån leksaker till hygienartiklar, blommor, elektronikprylar, lampor, mattor, kläder, babyartiklar, heminredning, livsmedel, böcker, verktyg till sport, fritid och mycket mer. Den lilla butiken som en gång startade i bottenvåningen på en villa i Ullared är idag Sveriges populäraste besöksmål. Med en stabil affärsgrund är Gekås Ullared idag ett välkänt varumärke. Mycket har hänt sedan starten på 60-talet men historien lever vidare och du kan nu precis som då vara säker på att du hittar varor till låga priser, alla dagar, året om.  
1 resa 30 november
Ullared 2 dagar
Shoppingpardiset Ullared  2 dagars resa med övernattning på Gekås hotell
4 resor nästa avresa 5 oktober
- Alla gruppresor i Sverige samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top